Santander Bank – nu over de 2 mia. i indlån

[g1_lead]

Den spanske storbank Santander Consumer Bank runder endnu en milepæl for deres engagement i Skandinavien. FinansWatch skriver at banken nu har rundet indlån for 2 mia. kroner, efter introduktionen af deres 3 højrentekonti modeller.

[/g1_lead]

Santanders indlån rider på en bølge af succes

Bankkrigen som Santander var med til at starte i begyndelsen af 2014, har allerede kastet meget af sig – ikke blot har Santander Indlån brudt 2 mia. blot 8 måneder efter indtroduktionen af deres indlånsprogram, Banken har også overtaget en af de største konkurrenter GE Money Banks aktiviteter i skandinavien.

Santander Bank, der i øjeblikket tre højrenteprodukter, hvor renten ligger mellem 1,10 til 1,75 pct. i rente, og strækker sig fra ingen binding til længere bindingsperioder for indlånet. Santander Bank har en af de mest attraktive indlånsprogrammar for danskerne, som alle har yderst konkurrence vilkår i markedet.

Santander har et stort udlånsprogram, der skal finansieres – derfor vil de gerne have fat i de danske indlånskunder. Santander er store spillere inden for bilfinansiering, hvor de tilbyder billån i samarbejde med bilforhandlere i Danmark, desuden har man inden for Santander også en stor del af online lånemarkedet for privatlån samt forbrugslån.

Bemærk at, renten for Santanders populære Højrente Plus falder fra 2015 fra 1,50 pct. til 1,25 pct.

Lån op til 350.000 kr. hos Santander Bank

Forbrugslån er forsat Santanders største produkt, siden indtoget i Danmark har Santander taget over 10 % af markedet for forbrugslån. Hos Santander kan man endvidere låne helt op til 350.000 kroner.

Santander Bank udtaler dog at man ikke stiller sig tilfredse med 10 % markedsandel – ilfg. FinansWatch forventer Banken at tage yderligere markedsandele i et ellers presset marked.

Santander har vist sig meget opsat på at tage danskerne med storm, ikke alene opkøbet af GE Money Bank viser at man vil mere end blot være til stede, Danmark er skal være spansk. Vi ser også banken som værende en af de mest populære udlånere her på Scandilån – banken står klart som en af de mest populære blandt danskerne.