Fokuslån – nyt forbrugslån på op til 75.000 kr

Lån op til 75.000 kr. rente- og afdragsfrit i op til 90 dage. Du får svar inden for en time og pengene på din konto, samme dag som lånet godkendes eller senest dagen efter og du kan låne mellem 10.000 og 75.000 kroner.

Fordelene med et lån fra Fokuslån

Når du vælger et lån fra fokuslån er der en række fordele det er værd at tage med i overvejelserne. Du kan underskrive aftalen hurtigt og sikkert med NemID og du får svar allerede inden for en time efter at du har sendt din låneansøgning. Du har også mulighed for at vælge en rente-og afdragsfri periode, helt som det passer dig – i helt op til 90 dage. Endelig har du muligheden for at betale lånet ud når det passer dig og der er luft til det i din økonomi.

Krav til dig

De eneste krav der stilles til dig er at du er fyldt 21 år, ikke er registreret i RKI og at du kan dokumentere din indtægt.

Processen

Når du udfylder en fuld ansøgning på nettet med NemID får du svar inden en time (mellem 8-22). Efter din ansøgning bliver der lavet en individuel kreditvurdering og ud fra denne bestemmes din rente og lånebeløb. Renten på Fokuslån ligger mellem 16.90 – 26,08%. Når din låneansøgning godkendes, får du en låneaftale hvor du kan se den præcise årlige og effektive rente. Du får pengene sat ind på din konto senest dagen efter at lånet er godkendt. Du skal ikke stille sikkerhed og Fokuslån blander sig ikke i, hvad du skal bruge pengene til.

Kom godt i gang